Digitalizazioa eta ekintzailetza

Digitalizazioa eta ekintzailetza

Digitalizazioa eta ekintzailetza

Digitalizazioa eta ekintzailetza

Digitalizazioa eta ekintzailetza

Digitalizazioa eta ekintzailetza

Digitalizazioa eta ekintzailetza

Digitalizazioa eta ekintzailetza

Digitalizazioa eta ekintzailetza

Digitalizazioa eta ekintzailetza

Digitalizazioa eta ekintzailetza

Digitalizazioa eta ekintzailetza

Digitalizazioa eta ekintzailetza

Digitalizazioa eta ekintzailetza

Digitalizazioa eta ekintzailetza

Digitalizazioa eta ekintzailetza

Digitalizazioa eta ekintzailetza

Digitalizazioa eta ekintzailetza

Digitalizazioa eta ekintzailetza

Digitalizazioa eta ekintzailetza

Digitalizazioa eta ekintzailetza

Digitalizazioa eta ekintzailetza

Digitalizazioa eta ekintzailetza

Digitalizazioa eta ekintzailetza

Digitalizazioa eta ekintzailetza

Digitalizazioa eta ekintzailetza

Digitalizazioa eta ekintzailetza

Digitalizazioa eta ekintzailetza

Digitalizazioa eta ekintzailetza

Digitalizazioa eta ekintzailetza

Digitalizazioa eta ekintzailetza

Digitalizazioa eta ekintzailetza

Digitalizazioa eta ekintzailetza

Digitalizazioa eta ekintzailetza

Digitalizazioa eta ekintzailetza

Digitalizazioa eta ekintzailetza

Digitalizazioa eta ekintzailetza

Digitalizazioa eta ekintzailetza

Digitalizazioa eta ekintzailetza

Digitalizazioa eta ekintzailetza

Digitalizazioa eta ekintzailetza

2021, Martxoak 29

NEIKER-ek UREZPAPA proiektuari buruzko transferentzia webinar bat antolatu du

NEIKER-ek “Patata ureztatzean berritzen, doitasunezko tresnak erabiliz” titulupean web  mintegi bat antolatu du, doitasun tresna desberdinak aztertzeko eta UAGAUDAPAGARLAN eta NEIKERek parte hartzen duten UREZPAPA proiektuaren proba pilotuan lortutako emaitzetan murgiltzeko.

Laborantzako patataren ureztapenaren kudeaketan doitasun tresnak sartzeak uraren erabilera optimizatzeko eta ekoizpen hobeak lortzeko balio du. UREZPAPA proiektuak informazio digitala eta sektore  tekniko eta nekazarien ezagutzak modu praktikoan uztartzen saiatzen da, laboreak ureztatzeko uraren erabilera optimizatzeko.