Sentsibilizatzea

Sentsibilizatzea

Sentsibilizatzea

Sentsibilizatzea

Sentsibilizatzea

Sentsibilizatzea

Sentsibilizatzea

Sentsibilizatzea

Sentsibilizatzea

Sentsibilizatzea

Sentsibilizatzea

Sentsibilizatzea

Sentsibilizatzea

Sentsibilizatzea

Sentsibilizatzea

Sentsibilizatzea

Sentsibilizatzea

Sentsibilizatzea

Sentsibilizatzea

Sentsibilizatzea

Sentsibilizatzea

Sentsibilizatzea

Sentsibilizatzea

Sentsibilizatzea

Sentsibilizatzea

Sentsibilizatzea

Sentsibilizatzea

Sentsibilizatzea

Sentsibilizatzea

Sentsibilizatzea

Sentsibilizatzea

Sentsibilizatzea

Sentsibilizatzea

Sentsibilizatzea

Sentsibilizatzea

Sentsibilizatzea

Sentsibilizatzea

Sentsibilizatzea

Sentsibilizatzea

Sentsibilizatzea

Sentsibilizatzea

2019, Maiatzak 28

Euskadiko edariak eta jakiak, Vitoria-Gasteizko Final Fourren Euskadiko kultura gastronomikoa eta produktuak ezagutarazteko

Euskadiko kultura gastronomikoa eta produktuak ezagutarazteko asmoz Maiatzaren 17tik, ostirala, maiatzaren 19ra arte, igandea, Vitoria-Gasteizko Santa Barbara plazan karpa bat egon zen.

Karpak 15×30 metro eduki ditu eta “Basque, zer jan hura izan/ somos los que comemos” izenaren pean, Euskadiko kalitateko edariez eta janez gozatu ahal izan dugu, 3 egunetan egin diren hainbat jardueraren bitartez.

Karparen barruan 3 gune bereizi dira:
• Barra edo probatze gunea: bertan eskaini dira Euskadiko kalitateko produktuekin egindako pintxoak, ogitartekoak eta errazioak (txerri burualdea, hanburgesak, baserriko oilaskoa…) eta edariak (Arabako Errioxako ardoa, Arabako Txakolina eta Euskadiko Sagardoa).
• Dastatze gunea: Bertan dastatzeak, maridajeak, produktuen aurkezpenak eta beste hainbat jarduera egin dira, Mikel Garaizabalek eta Aitor Buendiak koordinatuta.
• Haurrentzako tailerren gunea: Hainbat jarduera egin dira Nirea programaren barruan, txikienak ohartu daitezen zer garrantzia duen landa inguruneak eta zer onura ekartzen dizkion euskal gizarteari.