Segurtasuna elikaduran

Segurtasuna elikaduran

Segurtasuna elikaduran

Segurtasuna elikaduran

Segurtasuna elikaduran

Segurtasuna elikaduran

Segurtasuna elikaduran

Segurtasuna elikaduran

Segurtasuna elikaduran

Segurtasuna elikaduran

Segurtasuna elikaduran

Segurtasuna elikaduran

Segurtasuna elikaduran

Segurtasuna elikaduran

Segurtasuna elikaduran

Segurtasuna elikaduran

Segurtasuna elikaduran

Segurtasuna elikaduran

Segurtasuna elikaduran

Segurtasuna elikaduran

Segurtasuna elikaduran

Segurtasuna elikaduran

Segurtasuna elikaduran

Segurtasuna elikaduran

Segurtasuna elikaduran

Segurtasuna elikaduran

Segurtasuna elikaduran

Segurtasuna elikaduran

Segurtasuna elikaduran

Segurtasuna elikaduran

Segurtasuna elikaduran

Segurtasuna elikaduran

Segurtasuna elikaduran

Segurtasuna elikaduran

Segurtasuna elikaduran

Segurtasuna elikaduran

Segurtasuna elikaduran

Segurtasuna elikaduran

Segurtasuna elikaduran

Segurtasuna elikaduran

Segurtasuna elikaduran

2017, Urriak 24

Idiazabal jatorri izendapenaren urteurrena

Arantxa Tapia sailburuak Idiazabal Jatorri Izendapenaren 30. urteurreneko ekitaldian parte hartu zuen

, eta lehen sektorearen egituraketan elkarte eta eragile guztiek elkarlanean emandako aurrerapausuak aitortu nahi izan zituen bere hitzaldian.

Sektoreak, besteak beste, prestakuntzan eta belaunaldi erreleboaren alde apustu sendoa egin duela azpimarratu zuen sailburuak, eta berrikuntzaren alde eginiko lana ere balioan jarri nahi izan zuen, Neiker eta Aztiren etengabeko laguntzarekin, noski.

Idiazabal kalitatea da, eta bereiztu eta posizionatu egin gaitu, eta eginiko lan onak Lehen Sektorearen eremua gainditu eta Basque Country markaren erreferentzia nagusienen artean kokatzea ekarri du.

Etorkizunera begira, Elikadura eta Gastronomia Planari jarraituz, kate osoaren balioak BPGan duen pisua handitu nahi da eta bertoko produktua bultzatzeko lankidetza publiko-pribatua sustatu. Sailburuak esan duenez, “funtsezkoa delako nekazaritza sektorea lehiakorra, beritzailea eta etorkizuneko sektorea izateko lanean jarraitzea.”