Segurtasuna elikaduran

Segurtasuna elikaduran

Segurtasuna elikaduran

Segurtasuna elikaduran

Segurtasuna elikaduran

Segurtasuna elikaduran

Segurtasuna elikaduran

Segurtasuna elikaduran

Segurtasuna elikaduran

Segurtasuna elikaduran

Segurtasuna elikaduran

Segurtasuna elikaduran

Segurtasuna elikaduran

Segurtasuna elikaduran

Segurtasuna elikaduran

Segurtasuna elikaduran

Segurtasuna elikaduran

Segurtasuna elikaduran

Segurtasuna elikaduran

Segurtasuna elikaduran

Segurtasuna elikaduran

Segurtasuna elikaduran

Segurtasuna elikaduran

Segurtasuna elikaduran

Segurtasuna elikaduran

Segurtasuna elikaduran

Segurtasuna elikaduran

Segurtasuna elikaduran

Segurtasuna elikaduran

Segurtasuna elikaduran

Segurtasuna elikaduran

Segurtasuna elikaduran

Segurtasuna elikaduran

Segurtasuna elikaduran

Segurtasuna elikaduran

Segurtasuna elikaduran

Segurtasuna elikaduran

Segurtasuna elikaduran

Segurtasuna elikaduran

Segurtasuna elikaduran

Segurtasuna elikaduran

2017, Martxoak 22

Gastronomiaren abangoardiari buruzko hausnarketak Sukaldeko Solasaldiak Kongresuan

Basque Culinary Centerren ospatzen zuen Sukaldeko Solasaldiak Kongresua, 10 urte betetzen ditu.

Eusko Jaurlaritzako Nekazaritza, Arrantza eta Elikagaien Politikako sailburuordeak, Bittor Orozek, ekitaldiaren inaugurazioan parte hartu zuen, kongresuaren izaera abangoardista nabermentzen.

Oroz sailburuordeak hurrengo egunetan sailburuordetzak Euskadiko Gastronomia eta Elikadura Plana lantzeko topaketa irekia eta partehartzailea bultzatuko duela aurreratu du. Bertara elikaduraren balio katearen agente guztiek parte hartuko dute.